In order for this site to work correctly we need to store a small file (called a cookie) on your computer. Most every site in the world does this, however since the 25th of May 2011, by law we have to get your permission first. Please abandon the forum if you disagree.

Para que este foro funcione correctamente es necesario guardar un pequeño fichero (llamado cookie) en su ordenador. La mayoría de los sitios de Internet lo hacen, no obstante desde el 25 de Marzo de 2011 y por ley, necesitamos de su permiso con antelación. Abandone este foro si no está conforme.

AddCalField

XBase programming language in english
Roberto
Posts: 177
Joined: Tue Oct 16, 2007 11:53 pm

AddCalField

Postby Roberto » Tue Oct 16, 2007 11:53 pm

First of all: sorry my English, I hope u can understand me!
Please, Help!
There is a very frustrating problem with TDBBrowse and AddCalcField. It DOES
NOT WORK in version 1.6, 1.65, 1.75 and 1.76!
When we create a form, put a browse inside and add a calculated field, it
is not updated if we press the Enter key!!!!!!
Version 1.5 works as it should be.
Please, help me!!!
User avatar
ignacio
Site Admin
Posts: 8559
Joined: Mon Apr 06, 2015 8:00 pm
Location: Madrid, Spain
Contact:

AddCalField

Postby ignacio » Wed Oct 17, 2007 9:29 am

Roberto,
Please send a sample, or tell us how to reproduce your error with sample
DatacontrolsDbfData1 which includes a calculated field.
Regards
--
Ignacio Ortiz de Zúñiga
http://www.xailer.com
"Roberto" <roberto@top2.com.br> escribió en el mensaje
news:471532f7$1@ozsrv2.ozlan.local...
>
> First of all: sorry my English, I hope u can understand me!
>
> Please, Help!
>
> There is a very frustrating problem with TDBBrowse and AddCalcField. It
> DOES
> NOT WORK in version 1.6, 1.65, 1.75 and 1.76!
>
> When we create a form, put a browse inside and add a calculated field, it
> is not updated if we press the Enter key!!!!!!
>
> Version 1.5 works as it should be.
>
> Please, help me!!!
>
Ignacio Ortiz de Zúñiga
[Equipo de Xailer / Xailer team]
http://www.xailer.com
http://www.xailer.info
Roberto
Posts: 177
Joined: Tue Oct 16, 2007 11:53 pm

AddCalField

Postby Roberto » Wed Oct 24, 2007 2:47 am

Ignacio,
I'm sorry, the problem was with my xailer installation. I removed it and
reinstalled again and... voila!
Tks,
"Ignacio Ortiz de Zúñiga" <NoName@xailer.com> wrote:
>Roberto,
>
>Please send a sample, or tell us how to reproduce your error with sample
>DatacontrolsDbfData1 which includes a calculated field.
>
>Regards
>
>--
>Ignacio Ortiz de Zúñiga
>http://www.xailer.com
>
>
>"Roberto" <roberto@top2.com.br> escribió en el mensaje
>news:471532f7$1@ozsrv2.ozlan.local...
>>
>> First of all: sorry my English, I hope u can understand me!
>>
>> Please, Help!
>>
>> There is a very frustrating problem with TDBBrowse and AddCalcField. It
>> DOES
>> NOT WORK in version 1.6, 1.65, 1.75 and 1.76!
>>
>> When we create a form, put a browse inside and add a calculated field,
it
>> is not updated if we press the Enter key!!!!!!
>>
>> Version 1.5 works as it should be.
>>
>> Please, help me!!!
>>
>
>

Return to “English”