In order for this site to work correctly we need to store a small file (called a cookie) on your computer. Most every site in the world does this, however since the 25th of May 2011, by law we have to get your permission first. Please abandon the forum if you disagree.

Para que este foro funcione correctamente es necesario guardar un pequeño fichero (llamado cookie) en su ordenador. La mayoría de los sitios de Internet lo hacen, no obstante desde el 25 de Marzo de 2011 y por ley, necesitamos de su permiso con antelación. Abandone este foro si no está conforme.

Odd one ...... Paste not working in my Xailer editor?

Xailer professional forum in English
ChrisGillard
Posts: 384
Joined: Tue May 01, 2007 5:49 pm

Odd one ...... Paste not working in my Xailer editor?

Postby ChrisGillard » Mon Jan 27, 2014 6:20 pm

Hi,
Doing some Xailer development today and noticed that Ctrl-V or right click->Paste does not do anything in the editor.
I can type code in my .prgs just OK but no 'paste'.
Outside of Xailer, my UltraEdit and notepad, Ctrl-V pastes just fine.
Using Xailer 3.2, this must have worked properly recently but not today.
Windows 7 64bit.
Any thoughts whats gone wrong?
Thanks
Chris
User avatar
ignacio
Site Admin
Posts: 8555
Joined: Mon Apr 06, 2015 8:00 pm
Location: Madrid, Spain
Contact:

Odd one ...... Paste not working in my Xailer editor?

Postby ignacio » Tue Jan 28, 2014 11:27 am

ChrisGillard escribió el lun, 27 enero 2014 18:20
Hi,
Doing some Xailer development today and noticed that Ctrl-V or right click->Paste does not do anything in the editor.
I can type code in my .prgs just OK but no 'paste'.
Outside of Xailer, my UltraEdit and notepad, Ctrl-V pastes just fine.
Using Xailer 3.2, this must have worked properly recently but not today.
Windows 7 64bit.
Any thoughts whats gone wrong?
Thanks
Chris

Hello Chris,
Here is working fine. I hope the problem disappears resetting the PC. I really do not know what it can be.
Regards,
Ignacio Ortiz de Zúñiga
[Equipo de Xailer / Xailer team]
http://www.xailer.com
http://www.xailer.info
ChrisGillard
Posts: 384
Joined: Tue May 01, 2007 5:49 pm

Odd one ...... Paste not working in my Xailer editor?

Postby ChrisGillard » Thu Jan 30, 2014 9:58 am

Hi Ignacio,
Thanks for the confirmation that all OK at your end.
Something wrong here still ..... I may uninstall and reinstall and see what happens.
Not easy to code without 'paste'!!
Chris
User avatar
ignacio
Site Admin
Posts: 8555
Joined: Mon Apr 06, 2015 8:00 pm
Location: Madrid, Spain
Contact:

Odd one ...... Paste not working in my Xailer editor?

Postby ignacio » Thu Jan 30, 2014 10:20 am

ChrisGillard escribió el jue, 30 enero 2014 09:58
Hi Ignacio,
Thanks for the confirmation that all OK at your end.
Something wrong here still ..... I may uninstall and reinstall and see what happens.
Not easy to code without 'paste'!!
Chris

Chris,
I suggest:
1) Try if xEdit works correctly
2) Try to delete all DLLs at xailerPlugins directory
Regards,
Ignacio Ortiz de Zúñiga
[Equipo de Xailer / Xailer team]
http://www.xailer.com
http://www.xailer.info

Return to “English”